Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Agenda

9 september 2016

Aardbeien Demodag

09 sep, 2016
Tijd: 1300 - 1800 uur
Locatie: Gebr. Vermeeren, Rijsbergen

Op de Aardbeien Demodag zijn ieder jaar zo'n 500 mensen aanwezig vanuit beroepsmatige interesse als teler of periferie. Volgens goed gebruik door twee jaar op hetzelfde bedrijf de demodag te organiseren, zijn we ook in 2016 bij maatschap Vermeeren in Rijsbergen aanwezig. Dit jaar op een ander perceel dan vorig jaar, maar daardoor beter passend bij de opzet van een demodag. Graag informeren wij u over de mogelijkheden om met uw organisatie een bijdrage te leveren aan de Aardbeien Demodag 2016.
 
Vrijdag 9 september van 12.30 tot 17.30 uur
Maatschap Vermeeren, De Lange Dreef tegenover nr 2 in Rijsbergen

Tijdens de Aardbeien Demodag wordt een grote tent geplaatst voorzien van een houten vloer, waarin u zich prominent kunt presenteren op het bedrijvenplein. Heeft u een echte noviteit? Dan zorgen wij dat u deze op een centrale plek kunt presenteren. Speciaal dit jaar is de aanwezigheid van Hortinova, die een bakkenproef zal tonen. Op het perceel grond kunt u zelf uw machine demonstreren of aanwezig zijn met een buitenstand.

Op het proefveld verzorgt Delphy ook dit jaar uw objecten voor bijvoorbeeld gewasbescherming of meststoffen die u hen niet alleen volledig kunt laten uitvoeren, maar er ook voor kunt kiezen dat Delphy deze toelicht in de goedbezochte rondleidingen over het proefveld.

Voor de inmiddels beroemde smaaktest voor de lekkerste aardbei van het jaar dagen we niet alleen de afzetorganisaties uit, maar ook de aardbeientelers zelf, om hun lekkerste aardbeien mee te laten dingen naar de titel ‘lekkerste aardbei’. Wilt u meer informatie over deze smaaktest? Neem dan contact op met Joan Bus van ZLTO/LLTB team vollegrond.

Voorafgaand aan de Aardbeien Demodag ontvangen alle aardbeientelers in Nederland het demomagazine. Deze professioneel samengesteld en vormgegeven reader vormt de aankondiging van de Aardbeien Demodag en dient op de dag zelf tevens als naslagwerk. Het demomagazine is samengesteld uit aardbei gerelateerde artikelen, reportages, beschrijving van de diverse demonstraties en proefobjecten en advertenties van standhouders.