Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Agenda

16 november 2017

Nationaal Groente en Fruitcongres

16 nov, 2017
Tijd: 12:00
Locatie: Sparta stadion Rotterdam

Invloed in de keten (#hoedan?)
Was het vroeger de teler die eisen stelde aan een ras en de teler die kon telen wat hij wilde, want het spul verkocht zichzelf. Tegenwoordig praat heel de keten mee. Tot en met de consumenten zelf, die vooral praten met hun portemonnee, want daar moet uiteindelijk al het geld vandaan komen.
Aan het roer
Een keten past zich steeds weer aan, aan de veranderende vraag van die consument; dit biedt kansen voor de ondernemende teler. Wie bepaalt er in de keten? En welke invloed heb je als teler in die keten? Tijdens het Nationaal Groente en Fruit Congres krijgt u praktisch en stapsgewijs inzicht in uw plaats in de keten en hoe u als tuinder in die keten zichtbaarder en actiever kan worden. Met de handvatten die het congres u biedt kunt u thuis direct aan de slag om uw bedrijf een sterkere positie in de keten te geven. 
Unieke samenwerking
Het Nationaal Groente en Fruit Congres is een unieke samenwerking tussen LTO Bedrijven, Vollegrondsgroente.net en Reed Business Information. Samen bieden wij u een praktisch programma met inspirerende sprekers die u en uw bedrijf verder helpen naar de betse plek in de keten. U komt toch ook?
Programma: http://www.gfactueel.nl/evenementen/Groente-Fruit-Congres/Programma/