Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Agenda

26 september 2017 - 28 september 2017

Seed meets Technology

26 sep, 2017 - 26 sep, 2017
Tijd: 9:00
Locatie: Proeftuin Zwaagdijk, Tolweg 13 Zwaagdijk

In week 39 in september houdt het Seed Valley gebied opnieuw open huis voor haar klanten. Naast de ‘open field days’ bij een aantal zaadveredelingsbedrijven is Seed meets Technology een niet te missen event. Ruim 40 bedrijven uit binnen- en buitenland zullen daar onder andere hun hoogwaardige rassen, nieuwe teeltsystemen en zaadtechnologie te tonen.
 
De doelgroep bestaat uit telers, zaadtechnologen, wederverkopers van zaden en uitgangsmateriaal. Onder zaadtechnologen verstaan we medewerkers van zaadveredelingsbedrijven zoals laboranten, operators, veredelaars en onderzoekers.
 
Seed meets Technology zal dit jaar plaats vinden van 26 tot en met 28 september 2017. Deze vierde editie wordt georganiseerd in de bedrijfsgebouwen bij Proeftuin Zwaagdijk.
Initiatiefnemers naast Proeftuin Zwaagdijk zijn Incotec, Leba Metaalbewerking en Seed Processing Holland. Het concept wat de organisatie nastreeft, is het tonen van innovatie in levende lijve. Zaadverwerkingsmachines worden daadwerkelijk gedemonstreerd en het resultaat van nieuwe zaadbehandeling wordt getoond in de kas.
Een belangrijk onderdeel zijn daarnaast de Vegetable Trials. Op het demoveld buiten tonen een aantal zaadveredelingsbedrijven hun nieuwe rassenassortiment.
 
Naast de Technology beurs en de Vegetable Trials worden symposia georganiseerd en presentaties gehouden door deelnemende bedrijven.
Houd voor meer informatie de website en social media van Seed meets Technology in de gaten.

BijlageGrootte
Image icon logo_smt_nieuw_-_smal.png37.95 KB