Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Agenda

28 november 2017 - 30 november 2017

Tuinbouw Relatiedagen Venray 2017

28 nov, 2017 - 28 nov, 2017
Tijd: 13.00
Locatie: Evenementenhal Venray

Interregionaal ontmoetingspunt voor tuinbouwprofessionals
 
Breng 28, 29 en 30 november 2017 een bezoek aan Tuinbouw Relatiedagen Venray! Ieder jaar vormt deze vakbeurs een centraal platform voor tuinbouwprofessionals uit Zuidoost-Nederland en de Duitse en Belgische grensgebieden. Alle segmenten uit de tuinbouwwereld komen uitgebreid aan bod. Mis het niet!
 
Ontmoet bestaande en nieuwe relaties
In een informele sfeer spreekt u op de beursvloer in Venray met fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- of tussenhandelaren uit de tuinbouwwereld. Versterk uw relatie met bestaande contacten en leg de basis voor nieuwe samenwerkingen.
 
Versterk uw grensoverschrijdende netwerk
Samen met de aangrenzende regio in Noordrijn-Westfalen vormt Zuidoost-Nederland het grootste aaneengesloten tuinbouwgebied van Europa. Een uitgekiende locatie voor Tuinbouw Relatiedagen Venray dus! Exposanten en bezoekers uit Nederland – maar ook geïnteresseerden van over de Duitse en Belgische grens – maken gebruik van dit Nederlandse platform.
 
Zie, hoor en voel tuinbouwinnovatie
Maak op een interactieve manier kennis met innovaties en het laatste nieuws uit de tuinbouwwereld. Exposanten demonstreren u hun nieuwste producten en diensten – bij hun stands én in interactieve seminars.
 
Symposium innovatiedillema: teler en nieuwe kennis
Het symposium op 29 november gaat in op kennisontwikkeling en de manier waarop een teler nieuwe kennis op kan nemen en welke rol hij daar in heeft. Het innovatieve topsectorprogramma Teelt de Grond uit wordt als leidraad gebruik om de structuur van nieuwe kennisontwikkeling duidelijk te maken. In een ronde tafel discussie met initiatiefnemende telers wordt dieper ingegaan op de rol en betrokkenheid van de teler.
 
Dit symposium wordt georganiseerd door WUR en vakblad 'v/d Grond'.
 
Meer weten: Tuinbouw Relatiedagen