Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Grip op het vollegrondsgroentebedrijf

afbeelding van Ulko Stoll

Grip krijgen en houden op het bedrijf. Inzicht in de vele aspecten van het vollegrondsgroentebedrjif. Alle bedrijven in de vollegrondsgroente zijn op zoek naar inzicht en beheersing van de bedrijfsprocessen. Niet vreemd want de bedrijven van nu zijn niet meer de bedrijven van 10 jaar geleden. Niet alleen teelt is belangrijk ook afzet, certificering, arbeid en geldstromen.
 
In het symposium rendement op de vollegrondsgroentebedrijven krijgt u tips van accountants van ABAB. Rene Boots en Harald Theunissen laten via een dashbord zien welk inzicht de teler kan creeren op zijn bedrijf.
 
Daarnaast geeft ABAB fiscale tips over fiscale maatregelen die mogelijk zijn als gevolg van droogte in 2018. Een zeer actueel onderwerp, gezien de droge en hete zomer die we achter de rug hebben. De workshop wordt gegeven door René Boots, agrarisch bedrijfsadviseur bij ABAB Accountants en Adviseurs, en Ulko Stoll, hoofdredacteur van ‘v/d Grond’. Geïnteresseerden voor deze workshop dienen zich aan te melden via www.vollegrondsgroente.net in het blokje gewasnetwerkdagen.