Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Ontdek BEJO tijdens open dagen.

afbeelding van Ulko Stoll

Laat u inspireren, deel kennis, verbind met anderen en bekijk ons brede assortiment groentegewassen en rassen. Hiermee nodigt Bejo telers en partners uit de keten uit voor haar jaarlijkse Open Dagen van dinsdag 26 september tot en met zaterdag 30 september.  
 
Op de demonstratievelden is dit jaar speciaal aandacht voor nieuwe introducties, B-Mox, biologisch en Oliver F1, Bejo’s eerste True Potato Seed ras (TPS). Mooie ontwikkelingen zijn te zien op het gebied van resistentieveredeling, waaronder resistentie tegen de nieuwe fysio Bremia in sla. Naast bekende innovatieve concepten zoals het verse ui concept ‘Delicioni’ en het kool concept ‘Coolwrap’ ontdekken bezoekers nu nieuwe toepassingsmogelijkheden van het gewas koolrabi.
 
In de innovatieve foliekas voor vruchtgewassen toont Bejo een gevarieerd assortiment van onder andere tomaten, paprika’s en augurken. Moderne geavanceerde machines en diverse demonstraties op het gebied van grondbewerking en oogsten zijn te zien op de mechanisatietentoonstelling.
 
Woensdag 27 en donderdag 28 september organiseert Bejo het Taste, Health & Innovation 2017 –Wortel Symposium; inspirerend en informatief voor telers en partners uit de keten met de gelegenheid om te netwerken. Deelname is op aanvraag. U kunt hiervoor contact opnemen met uw Bejo vertegenwoordiger.
 
Tijdens een smakelijke wortelproef ontdekken bezoekers de verschillen tussen Bejo’s worteltypes en proeven zij hoe diverse factoren van invloed zijn op smaak.
 
De Open Dagen vinden plaats van dinsdag 26 september tot en met zaterdag 30 september van 09.00 tot 17.00 (zaterdag tot 16.00 uur) aan de Trambaan 2 in Warmenhuizen.
 
Meer informatie op www.bejo.nl