Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Tuinbouw Relatiedagen Venray 2017

afbeelding van Ulko Stoll

Interregionaal ontmoetingspunt voor tuinbouwprofessionals
 
Breng 28, 29 en 30 november 2017 een bezoek aan Tuinbouw Relatiedagen Venray! Ieder jaar vormt deze vakbeurs een centraal platform voor tuinbouwprofessionals uit Zuidoost-Nederland en de Duitse en Belgische grensgebieden. Alle segmenten uit de tuinbouwwereld komen uitgebreid aan bod. Mis het niet!
 
Ontmoet bestaande en nieuwe relaties
In een informele sfeer spreekt u op de beursvloer in Venray met fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- of tussenhandelaren uit de tuinbouwwereld. Versterk uw relatie met bestaande contacten en leg de basis voor nieuwe samenwerkingen.
 
Versterk uw grensoverschrijdende netwerk
Samen met de aangrenzende regio in Noordrijn-Westfalen vormt Zuidoost-Nederland het grootste aaneengesloten tuinbouwgebied van Europa. Een uitgekiende locatie voor Tuinbouw Relatiedagen Venray dus! Exposanten en bezoekers uit Nederland – maar ook geïnteresseerden van over de Duitse en Belgische grens – maken gebruik van dit Nederlandse platform.
 
Zie, hoor en voel tuinbouwinnovatie
Maak op een interactieve manier kennis met innovaties en het laatste nieuws uit de tuinbouwwereld. Exposanten demonstreren u hun nieuwste producten en diensten – bij hun stands én in interactieve seminars.
 
Meer info: http://EVENEMENTENHAL.NL/TUINBOUW-VE