Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Agenda

 • 28 januari 2020

  Jonge telers in familiebedrijven

  28 jan, 2020
  Tijd: 17.30 uur
  Locatie: Tulpenwekerij Niels Kreuk, Kadijkweg 19, 1619 PJ Andijk

  Familiebedrijven; we kennen allemaal prachtige voorbeelden. Vaak zijn ze zeer succesvol. Maar gaat het allemaal zonder slag of stoot? Heb jij plannen om het bedrijf over te nemen? Of heb je dat onlangs gedaan? Of werk jij samen met familie? Dan is deze bijeenkomst interessant voor jou.
  Op 28 januari aanstaande houden we een avond voor jonge telers die samenwerken in een familiebedrijf en/ of die het bedrijf gaan overnemen, of hebben overgenomen.

 • 28 januari 2020

  Masterclass natuurlijke plaagbestrijding

  28 jan, 2020
  Tijd: 19.30 uur
  Locatie: Leven van de Wind - Oosterterpweg 12, 1771SJ Wieringerwerf

  Agrariërs mogen steeds minder chemische gewasbeschermingsmiddelen toepassen om hun gewassen te beschermen. In 2030 alleen nog als het echt moet. We gaan naar een groene en/of natuurlijke gewasbescherming toe en dat vraagt om andere oplossingen. Een mogelijke oplossing om het gewas te beschermen zijn natuurlijke plaagbestrijders. Maar wat zijn natuurlijke plaagbestrijders, hoe worden deze aangetrokken en wat is het effect op het gewas en de bedrijfsvoering?

  We hebben voor deze avond drie verschillende sprekers die op deze vragen antwoord gaan geven:

 • 4 februari 2020

  Spuitlicentie: spuittechniek en driftreductie 2020

  04 feb, 2020
  Tijd: 19.00
  Locatie: De Paus Lutjebroek

  Afgelopen jaar is het Activiteitenbesluit Milieubeheer gewijzigd. Vanaf komend seizoen gaat er strenger gecontroleerd worden op de spuittechniek waarmee gewasbeschermingsmiddelen worden toegepast. CAV Agrotheek en Vollegrondsgroente.net nodigen u uit voor een informatie bijeenkomst over de actuele wet- en regelgeving én de daarbij behorende mogelijkheden omtrent spuittechniek en driftreductie 2020. Wij tonen u deze avond diverse manieren om aan de eisen te voldoen.

 • 5 maart 2020

  Witlofplatform symposium

  05 mrt, 2020
  Tijd: 14:00
  Locatie: Hotel Gorinchem, van Hogendorpweg 8-10, Gorinchemm

  Het witlofplatform richt zich op nieuwe ontwikkelingen in witlof. Van plantversterkers tot nieuwe techniek, van efficiënte teeltsystemen tot marktontwikkeling. Afgelopen jaren hebben meerdere demonstratie onderzoeken plaats gevonden. Deze leveren inmiddels resultaat op. De witlofdag is de verdiepingsbijeenkomst van de platform bijeenkomst van de afgelopen jaren. Onderzoeken worden gepresenteerd en actuele technieken wordt toegelicht. 
   
  Programma volgt