Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Agenda

18 april 2019

Geld verdienen met duurzame energie en kringlooplandbouw

18 apr, 2019
Tijd: 09:30 uur
Locatie: Veerkracht Oudhuizerstraat 31, Klarenbeek

De Agri Duurzaamheidsdag laat zien hoe je geld kunt verdienen met het duurzamer maken van jouw agrarische onderneming. Duurzaam ondernemen, iedereen heeft het erover en we willen het ook echt wel. Minister Carola Schouten zei: 'Het voor de toekomst veiligstellen van de landbouw in Nederland lukt alleen als iedereen een aandeel neemt in de omslag naar kringlooplandbouw'. Het is dus cruciaal om als boer/teler de stap naar duurzaamheid te zetten, maar hoe maak je de juiste keuzes?
Donderdag 18 april vindt de Agri Duurzaamheisdag plaats. Daar wordt inzicht gecreerd in duurzame innovaties voor de agrarische sector. Er zijn diverse workshops over subsidies en wet- & regelgeving. De Agri Duurzaamheidsdag biedt een podium voor praktijkverhalen en vragen naar informatie. En uiteraard meer dan genoeg ruimte om te netwerken. Bezoekers stellen hun eigen programma samen en keren met duurzame informatie en inspiratie huiswaarts!
 
Trends & Innovatie theater
Het hoofdpodium staat in het teken van vooraanstaande sprekers op het gebied van duurzaamheid. Laat je inspireren door experts, onderzoekers en goeroes in duurzame landbouw en circulair ondernemen.
 
 
Innovatieplein
Stap binnen in de wereld vol duurzame mogelijkheden voor de agrarische sector. Je kunt hier de producten en mogelijkheden bekijken en doe vooral informatie op wat voor jou interessant kan zijn.
 
Strobaalsessies
Tijdens de strobaalsessies vertellen boeren, telers en andere bedrijven in de agrarische sector hoe zij circulair ondernemen. Hoe hebben ze het aangepakt en wat is het verdienmodel? Schuif aan om te luisteren en stel al je vragen. 
 
 
Workshops subsidies en wetgeving
Vanuit de overheid wordt duurzaamheid gestimuleerd. Tijdens de sessies wordt uitgelegd welke subsidies je wanneer kunt gebruiken en welke stappen je moet ondernemen. Ook de verschillende financiële mogelijkheden en wetgeving komen aan bod. 
 
 
Coachingsessies
Tijdens de coachingsessies van 15 - 30 minuten krijg je persoonlijk advies hoe je je bedrijf kunt verduurzamen. Neem je bedrijfgegevens mee en ga in gesprek met één van de gerenommeerde energie specialisten.
 
Uitgebreide informatie op www.agriduurzaamheidsdag.nl