Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Agenda

28 januari 2020

Jonge telers in familiebedrijven

28 jan, 2020
Tijd: 17.30 uur
Locatie: Tulpenwekerij Niels Kreuk, Kadijkweg 19, 1619 PJ Andijk

Familiebedrijven; we kennen allemaal prachtige voorbeelden. Vaak zijn ze zeer succesvol. Maar gaat het allemaal zonder slag of stoot? Heb jij plannen om het bedrijf over te nemen? Of heb je dat onlangs gedaan? Of werk jij samen met familie? Dan is deze bijeenkomst interessant voor jou.
Op 28 januari aanstaande houden we een avond voor jonge telers die samenwerken in een familiebedrijf en/ of die het bedrijf gaan overnemen, of hebben overgenomen.
We zijn te gast bij tulpenweker Niels Kreuk, Kadijkweg 19, 1619 PJ Andijk die onlangs het bedrijf van zijn ouders heeft overgenomen. Niels vertelt zijn persoonlijke verhaal en laat ons zijn bedrijf zien.
Eric Bakker is familiebedrijfskundige en laat ons de valkuilen, maar ook de toegevoegde waarde zien van familiebedrijven. Hij begeleidt  familiebedrijven op het gebied van leiding, eigendom en zeggenschap. Dit met als doel het vergroten van professionele handelingsmogelijkheden bij zowel opvolging, samenwerkings- en bestuursvraagstukken. Waarbij de continuïteit van de onderneming en de harmonie binnen de familie centraal staan.
Deze avond is uitsluitend voor jongeren van bedrijven die zijn aangesloten bij Vollegrondsgroente.net
We starten de avond om 17.30 uur met een warme maaltijd.  Daarna vertelt Niels zijn verhaal en laat ons het bedrijf zien. Onder het genot van een kop koffie krijgen we een presentatie van Eric Bakker, waarbij er voldoende gelegenheid is voor discussie en vragen.
 
In verband met het interactieve persoonlijke karakter van deze bijeenkomst hanteren we een beperkte aantal personen (maximaal 8 personen). Aanmelden is verplicht!
 
Meld je hier aan.