Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Agenda

29 november 2019

Bloemkool & Broccoli Contactdag

29 nov, 2019
Tijd: 13.30 -20.30
Locatie: Rene Verdonk Broccoli Liederik 3 Wervershoof

Op deze jaarlijkse bloemkool- en broccolicontactdag bij Verdonk Broccoli presenteren verschillende bedrijven zich op het beursplein. Nieuw is het kennisplein, waar verschillende onderzoeken en activiteiten worden gepresenteerd. Er zijn twee boeiende sprekers: 

"De bodem leeft: in het verleden, heden maar ook in de toekomst?"

Gera van Os, lector bodem bij Aeres Hogeschool, zet ons in het kenniscafé van 13.30 tot 14.30 uur op scherp over de toekomst van een (duurzame) bodem. 

“Waarom natuurinclusief niet de weg is!”

Hidde Boersma is ecomodernist. Hij neemt ons mee om 16.00 uur in het ecomodernisme: een nieuwe duurzame stroming die stelt dat het prima mogelijk is om een welvarende en groene planeet te combineren. Als de mensheid haar activiteiten zoveel mogelijk samenbalt op zo weinig mogelijk land, komt er ruimte vrij voor de natuur. Ecomodernisten maken zich daarom hard voor kernenergie, urbanisatie en voor hoogtechnologische intensieve landbouw. 
In de middag is er gelegenheid tot netwerken onder het genot van een drankje en een hapje. De avond wordt afgesloten met een buffet. Voor deelname aan het buffet wordt een bescheiden bijdrage van € 10 per persoon gevraagd.

Deze dag is bedoeld voor bloemkool- en broccolitelers. Overige belangstellenden kunnen contact opnemen met Erna Steenhuis via e.steenhuis@vollegrondsgroente.net

In verband met de catering stellen wij aanmelding op prijs: Meld u hier aan 

Programma:
13.30  14.30 Kenniscafé Bodem met lector Gera van Os
                     "Bodem: Verleden, heden en toekomst”
14.00            Inloop contactdag  en contact leggen op informatieplein
16.00            Hidde Boersma
                      “Waarom natuurinclusief niet de weg is”
17.00            Netwerkborrel
18.00            Opening buffet
20.00            Afsluiting