Ik ben mijn wachtwoord vergeten

CLM

CLM is een onafhankelijk kennis- en adviesbureau op het gebied van landbouw, voedsel, natuur en milieu. We willen duurzame landbouw in Nederland vanzelfsprekend maken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat gezond voedsel, schoon water, biodiversiteit, natuur en cultuurlandschap waardevol zijn. Samen met andere partijen zetten wij ons in om die waardevolle elementen ook voor de toekomst te behouden. CLM werkt daarbij nauw samen met telers, afnemers en voedingsbedrijven.
 
CLM voert allerlei projecten uit, die zich onder andere onderscheiden door:
·  een integrale benadering van problemen en oplossingen
·  nauwe samenwerking met mensen uit de praktijk
·  aandacht voor innovatie, proces en communicatie
 
Voor VollegrondsgroenteNET.com leveren wij informatie over concrete resultaten van onze projecten aan, die interessant en relevant zijn voor alle vollegrondsgroententelers. Zo werken we in diverse projecten (Schoon water voor Babant, duurzame & residu-arme aardbeien, Innovaties in kwadraat, Samen voor een schone Maas, Duurzaam fruit op 't werk, Duurzame teelt van gezond product) samen met telers, regiopartijen en afnemers aan duurzame, gezonde productie EN afzet. Emissiereducerende en innovatieve gewasbeschermingsmaatregelen spelen daarbij een belangrijke rol, zoals nieuwe spuit-en zuiveringstechnieken, en biologische methoden van natuurlijke bestrijders tot UV licht.
 
Zie ook www.clm.nl voor nieuws, publicaties, blogs, films en meer over onze projecten en het hele werkveld. Voor vragen: bel of mail teamleider Peter Leendertse (0345-470751 of pele@clm.nl)
CLM is ook betrokken bij www.agroenergiek.nl, een andere website van Agri-connect.