Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Hans Schilders

Gebruikersprofiel:
functie: 
Scholingsadviseur akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt
adres: 
Centrum voor Kennis en Ontwikkeling Horapark 2 6717LZ Ede
Provincie: 
Nederland
telefoonnummer: 
06-30601425
e-mailadres: 
h.schilders@cko-infoplein.nl

Sinds april 2015 werk ik in opdracht van de Sectorcommissie Open Teelten als scholingsadviseur akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt. In mijn werk staat de ontwikkeling van het vakmanschap en ondernemerschap van de ondernemer, werkgever en werknemer in deze sectoren centraal.
Ik draag door mijn werk bij aan een sterke en aantrekkelijke sector door de toekomstgerichte ontwikkeling van bedrijven te ondersteunen en bij te dragen aan het behoud van gekwalificeerde mensen in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt. Mijn inzet is voor ondernemers, werkgevers en werknemers kosteloos. Ik wordt betaald uit het fonds Colland Arbeidsmarkt.

Drie thema's
In mijn werk staan drie thema’s centraal:

•. Aansluiting van het onderwijs op de vraag vanuit het bedrijfsleven. Welke kennis, kunde en competenties vragen bedrijven in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt in de toekomst? Welke gevolgen heeft dat voor de vorm en inhoud van het onderwijs, en hoe kan het onderwijs die ontwikkelingen verankeren?
  •. Hoe kunt u als ondernemer of werkgever met uw mensen een antwoord bieden op de steeds veranderende omgeving en wensen van uw klanten en afnemers? Hoe kunt u zichzelf in een Leven Lang Leren continu ontwikkelen, zodat uw bedrijf een interessante partner blijft?

•. Wie is de scholingsadviseur en wat kan hij voor uw bedrijf en uw sector betekenen?
De adviseur infomeert en adviseert u en uw mensen over vormen van onderwijs en persoonlijke ontwikkeling zoals opleidingen, trainingen en cursussen.

Meer weten?
Wilt u kennismaken en een onafhankelijk en kosteloos advies? Neem dan contact op via
telefoonnummer 06-30601425 of h.schilders@cko-infoplein.nl