Ik ben mijn wachtwoord vergeten

v/d Grond

'v/d Grond' is de printuitgave voor de vollegrondsgroentesector. Naast een kwartaalblad is 'v/d Grond' ook organisator van een aantal activiteiten zoals:
- Witlofplatform: http://vollegrondsgroentenet.com/nieuws/witlofplatform-inspireert
- Peenplatform http://vollegrondsgroentenet.com/nieuws/landelijke-open-dag-b-peen
- Spruitenplatform: http://vollegrondsgroentenet.com/nieuws/noviteiten-op-spruitenplatform
 
Het magazine verschijnt in de volgende vormen:

‘v/d Grond’ kent drie verschijningsvormen waarvan twee in doorontwikkeling
‘v/d Grond’ aardbeien, asperges & zachtfruit is een uitgave exclusief voor alle professionele aardbeien- en aspergetelers en alle betrokkenen bij de sector in Nederland en Belgie. Het magazine verschijnt 4 x per jaar en heeft met een oplage van 1.500 exemplaren 99 % bereik in de sector.
 
‘v/d Grond’ kool, lof, sla & prei Deze uitgave is exclusief voor alle professionele kooltelers evenals de witlof-,  bladgewassen- en preitelers en alle betrokkenen bij de sector. Het magazine verschijnt 4 x per jaar en heeft met een oplage van 2.500 exemplaren 99 % bereik in de sector.
 
‘v/d Grond’ peen & ui uitgave voor alle professionele peen- en uientelers en alle betrokkenen bij de sector. Het magazine verschijt 4 x per jaar en heeft met een oplage van 3.000 exemplaren 99 % bereik in de peensector en ca 79% in de uiensectorMet alle uitgaven van “v/d Grond” wordt de hele vollegrondsgroente en aardbeiensector bereikt. 

 
"v/d Grond" staat voor verdieping en achtergrond. De redactie staat open voor input van iedereen die verdieping en achtergrond in kan brengen. Binnen "v/d Grond" bestaan flexibele advertentiemogelijkheden. In de bijlagen staan een aantal voorbeelden en tarieven.
Meer informatie is op te vragen via vdgrond@xplant.nl.