Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Witlof

Witlof Biennale 2018

Bedankt voor de inbreng op de Witlof Biënnale2018
 
 
De 24eWitlof Biënnale heeft laten zien dat collectiviteit en samenhang mogelijk is met energie vanuit de sector. Ruim 170 bezoekers op het symposium en ca. 300 bezoekers op de informatiemarkt en niet te vergeten ca. 100 bezoekers aan de meet up maken duidelijk dat de witlofsector bruist. En dat de witloftelers elkaar opzoeken in een wereld die misschien individueler wordt maar waar wel degelijk versterking wordt gevonden in kennis van collega’s en kennis van de toeleveranciers. En de Witlof Biënnale blijkt met recht een internationale bijeenkomst met bezoekers uit 8 verschillende landen. 
 
Energie voor de toekomst
Als deelnemer hebben jullie het mogelijk gemaakt om een Witlof Biënnale te organiseren die past in het moment. Met invulling van nieuwe collectiviteit is er energie om naar de toekomst te kijken en is er lef om de uitdagingen voor de toekomst op de pakken. En jullie hebben laten zien dat jullie bij die toekomst horen. Inmiddels zijn de positieve verhalen van de Biënnale ook in de pers opgepakt.
 
Gedreven netwerkpartners
Als organisatie zijn we trots dat we in deze sector een evenement als de Witlof Biënnale kunnen organiseren. En zijn blij dat we met jullie mooie gedreven netwerkpartners hebben. 
 
Bedankt voor jullie energie en we zijn uiteraard bereid tot meer mooie activiteiten in de witlofsector. 
 
 
Groeten,
 
 
Wim Rodenburg, Wendy Schalke en Ulko Stoll
info@biennale2018.eu
 
 
N.B. - De presentaties van het symposium staan op de website www.biennale2018.eu.
-  Opmerkingen, aanvullingen en aandachtspunten zijn welkom, maak daarvoor gebruik van het   mailadres. info@biennale2018.euof beantwoord deze mail.

Netwerk actueel

Word deelnemer of inloggen om toegang te krijgen tot dit deel van de website.