Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Demodagen in Fijnaart

afbeelding van Ulko Stoll

 
 
 Maar liefst zevenhonderd nieuwe én commerciële rassen bekijken, beoordelen en proeven in fijnaart 
 
Wilt u weten welke rassen Rijk Zwaan te bieden heeft voor de vollegrond? U bent van harte welkom om van 17 juni tot en met 5 juli 2019 onze demodagen in Fijnaart te komen bezoeken. Daar zijn van twintig gewassen maar liefst zevenhonderd nieuwe én commerciële rassen te bekijken, beoordelen en te proeven.
 
Persoonlijke tour
In de persoonlijke rondleiding kunt u aangeven waarnaar uw interesse uitgaat. Bijzonder is Cabbisi™, een innovatieve mini-spitskool bedoeld voor salades. Violet & Luca, een unieke mix van paarse en witte koolrabi vindt u eveneens op het demoveld. Tevens laten we onze Knox™-sla en Salanova®-sla zien en rassen die specifiek geschikt zijn voor Convenience toepassingen en hydroponic en organic teelt. Tot slot presenteren wij vele nieuwe rassen in bladgewassen zoals spinazie, rucola, snijbiet en veldsla. Maak snel een afspraak met uw adviseur, chainmanager of andere contactpersoon van Rijk Zwaan.
 
Napraten in de demoruimte
Na de rondleiding praten we in de demoruimte graag verder hoe wij samen kunnen innoveren, natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje. 
 
Locatie
Rijk Zwaan Fijnaart Eerste kruisweg 9 4793 RS Fijnaart