Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Tuinbouw Relatiedagen Venray

afbeelding van Ulko Stoll

De Tuinbouw Relatiedagen in Venray is de enige beurs waar alle tuinbouwsectoren vertegenwoordigd zijn. Dat betekent niet alleen de collega’s uit de eigen sector maar ook telers uit andere sectoren. En ook standhouders die gericht zijn op andere sectoren. Dat kan mooie voeding zijn voor innovaties en gedachten over nieuwe, slimme dingen. Zo is een beursbezoek niet alleen de actualiteiten ophalen uit de eigen teelt, maar vooral ook leren van andere sectoren. De Tuinbouw Relatiedagen lenen zich bij uitstek voor deze manier van kennisopbouw.
 
Internationaal
Samen met de aangrenzende regio in Noordrijn-Westfalen vormt Zuidoost-Nederland het grootste aaneengesloten tuinbouwgebied van Europa. Een uitgekiende locatie voor Tuinbouw Relatiedagen Venray dus! Exposanten en bezoekers uit Nederland – maar ook geïnteresseerden van over de Duitse en Belgische grens – maken gebruik van dit Nederlandse platform.
 
Ontmoet bestaande én nieuwe relaties
In een informele sfeer spreekt u op de beursvloer in Venray met fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- of tussenhandelaren uit de tuinbouwwereld. Versterk uw relatie met bestaande contacten en leg de basis voor nieuwe samenwerkingen.
 
Zie, hoor en voel tuinbouwinnovatie
Maak op een interactieve manier kennis met innovaties en het laatste nieuws uit de tuinbouwwereld. Exposanten demonstreren u hun nieuwste producten en diensten – bij hun stands én in interactieve seminars.
 
Symposia
Daarnaast zijn er een aantal symposia die aansluiten bij de actualiteit in de sector. Op dinsdag is er de relatiedag van Aceera. Op woensdag worden de wensen vanuit de keten gekoppeld aan het innovatievermogen op de teeltbedrijven vanuit o.a. de PPS Teelt de Grond uit en Groene Gewasbescherming. En op donderdag vindt een symposium plaats over de weersextremen en de (on)mogelijkheden om daar op te anticiperen. Aanmelden is noodzakelijk. Lees meer: http://vollegrondsgroentenet.com/agenda/innovatiedilemma-supermarkt-versus-teler-supermarkt-én-teler
 
Verder informatie over de beurs: http://booking.evenementenhal.nl/nl/tuinbouw-relatiedagen-venray-2016/venray?utm_source=Vollegrondsgroente&utm_medium=websiteVollegrondsgroentenet&utm_campaign=bannerweek47