Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Uw medewerkers opleiden? Dit is het moment!

afbeelding van Ulko Stoll

 
Om uw bedrijf draaiende te houden en groei ter realiseren bent u mede afhankelijk van uw werknemers. Dit geldt voor uw vaste en seizoensgebonden personeel. Tevreden werknemers zijn van groot belang, want deze leveren nu eenmaal beter werk en voelen zich verbonden met uw bedrijf. Wat is uw bijdrage aan de tevredenheid van uw werknemers?
 
Goed personeel vinden is vandaag de dag een hele uitdaging. En wanneer u de beschikking heeft over goed personeel is het iedere keer een uitdaging om deze gemotiveerd en betrokken te houden. Het aanbieden van een opleiding of cursus draagt bij aan de tevredenheid en waardering van uw werknemer. Daarnaast levert goed opgeleid personeel direct een hoger rendement op. 
 
Ontwikkelingen in agrarische sector
We zien dat (buitenlandse) werknemers steeds meer de keuze hebben als het gaat om werk in de agrarische sector. Hebben ze het bij de buurman beter, dan gaan ze liever daar werken. Opleiden van personeel speelt een belangrijke rol bij de tevredenheid van personeel. Door het aanbieden van een training of cursus voelen werknemers zich gewaardeerd en raken ze betrokken bij de organisatie. Daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat er een grote belangstelling is naar deskundigheidverbetering en kennisoverdracht van de medewerkers in de agrarische sector. LTO Arbeidskracht speelt in op deze ontwikkelingen. We bieden een breed scala aan trainingen en opleidingen specifiek gericht op de agrarische sector. De focus ligt hierbij op kwaliteit en goede onderwijsproducten.
 
Uiteenlopende opleidingsmogelijkheden
De trainingen lopen uiteen in niveau en onderwerp. Van een eenvoudige training voor personeel in de glastuinbouw of voor verpakkingswerkzaamheden, tot Sales en Marketing of diverse leidinggevende trainingen. De cursussen BHV, Instrueren op de Werkvloer en Gewasbescherming Spuitlicentie worden tevens in de Poolse taal aangeboden. De taalcursus Pools-Nederlands richt zich niet alleen op het taalgebruik in het dagelijks leven, maar juist ook op het vakjargon wat gebruikt wordt op agrarische bedrijven. De opleidingen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en worden, bij voldoende deelnemers, desgewenst bij u op het bedrijf aangeboden.
 
Geselecteerd aanbod
Vaak wordt het opleiden en bijscholen van medewerkers uitgesteld door tijdgebrek of de waan van de dag. Maar juist nu is het moment om te investeren in uw organisatie. Om u op weg te helpen hebben wij een aantal opleidingen voor u geselecteerd. De opleidingen worden op specifieke data verspreid door het land aangeboden.
 
Inschrijven doet u eenvoudig door het aanmeldformulier in te vullen op de website. U vindt het formulier op www.ltoarbeidskracht.nl/opleiding/aanvragen.
 
Schikt de voorgestelde data of locatie u niet of heeft u behoefte aan een andere opleiding of training? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Meer informatie over ons opleidingsaanbod vindt u op www.ltoarbeidskracht.nl/opleiden.
 
LTO Arbeidskracht
 
 
 
Contactgegevens LTO Arbeidskracht
T         088 472 42 00
E         info@ltoarbeidskracht.nl
W        www.ltoarbeidskracht.nl
 
 
 
 
 
 
Cursusschema

  Breda Venlo Goes Zutphen Zoetermeer Zaandam
Leidinggeven - 
Poolse teamleider
Vanaf april elke dag Vanaf april elke dag Vanaf april elke dag Vanaf april elke dag Vanaf april elke dag Vanaf april elke dag
Leidinggeven aan Poolse medewerkers Vanaf maart elke dag Vanaf maart elke dag Vanaf maart elke dag Vanaf maart elke dag Vanaf maart elke dag Vanaf maart elke dag
Leidinggeven - 
Instrueren op de werkvloer
Startdatum
15 februari
Startdatum
5 juni
Startdatum
10 mei
Startdatum
17 april
Startdatum
7 mei
Startdatum
31 mei
Taalcursus Pools-Nederlands Startdatum 20 februari Startdatum
22 februari
  Startdatum 23 maart Startdatum
14 februari
Startdatum 14 maart
Spuitlicentie in het Pools Startdatum
4 april
Startdatum
2 mei
Stardatum
6 juni
     
BHV in het Nederlands, Engels of Pools Vanaf februari elke dag Vanaf februari elke dag Vanaf februari elke dag Vanaf februari elke dag Vanaf februari elke dag Vanaf februari elke dag