Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

We zijn op zoek naar een netwerkmanager

afbeelding van Ulko Stoll

Wij zijn op zoek naar een:
 
Netwerkmanager
 
In een breed netwerk en veel eigen initiatief midden in de vollegrondsgroentesector
 
De sector
We werken voor en met vollegrondsgroentetelers die zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld tot zelfbewuste ondernemers met intensieve relaties in de keten. Daarbij is het vakmanschap groot en kennen de bedrijven een grote dynamiek in de teelt, verwerking en de afzet. Naast ondernemerschap en vakmanschap, is kennis en informatie de basis van deze bedrijven. Vollegrondsgroente.neten ‘v/d Grond’ vullen de behoefte aan kennis en informatie in en sluiten aan bij de nieuwe collectiviteit.
 
De functie
De netwerkmanager is aanspreekpunt en organiseert samen met de ondernemers en partners bijeenkomsten, zorgt voor content in het magazine en op de website. De netwerker ontwikkelt een eigen specialisme dat bij de kandidaat en de sector past. Als netwerkmanager krijg je toegang tot het breedst mogelijke netwerk in de vollegrondsgroente dat bestaat uit telers, toeleveranciers, afzetorganisaties, fabrikanten en dienstverleners. Dit netwerk sluit aan bij nieuwe vormen van kennisdeling en collectiviteit. 
 
De verwachtingen:
Een opleiding op HBO-niveau is prachtig. Belangrijker is dat je ‘groen verstand’ hebt: je snapt tuinders. Je hebt interesse en ervaring op commercieel en bedrijfsmatig gebied. Affiniteit met de sector vollegrondsgroente en/of een specifiek thema is een pre. Je weet anderen te inspireren en te motiveren en je communiceert op een open en directe wijze. Verder vraagt deze functie om een initiatiefrijke instelling, accuraat werken is essentieel. 
 

Het aanbod

De netwerkmanager opereert in een motiverende werkkring midden in de vollegrondsgroentesector. 
De standplaats is nader in te vullen. Werken van huis uit, evenals parttime invulling, behoort tot de mogelijkheden.
 
Meer informatie over Vollegrondsgroente.net kunt je vinden op www.vollegrondsgroente.net. Jouw reactie zien wij graag tegemoet. Ook kun je contact opnemen met Ulko Stoll (06) 20 41 72 25.
 
De schriftelijke reactie kunt je richten aan: Vollegrondsgroente.net, t.a.v. Ulko Stoll, 
Tolweg 13, 1681 ND  Zwaagdijk. Je kunt ook e-mailen naar u.stoll@xplant.nl