Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Sector mentoren

Hans Schilders

functie: 
Scholingsadviseur akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt
adres: 
Centrum voor Kennis en Ontwikkeling Horapark 2 6717LZ Ede
Provincie: 
Nederland
telefoonnummer: 
06-30601425
e-mailadres: 
h.schilders@cko-infoplein.nl

Sinds april 2015 werk ik in opdracht van de Sectorcommissie Open Teelten als scholingsadviseur akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt. In mijn werk staat de ontwikkeling van het vakmanschap en ondernemerschap van de ondernemer, werkgever en werknemer in deze sectoren centraal.

Janny Trouw

functie: 
Specialist Plant bij ZLTO, gewascoordinator vaktechniek Vollegrond
adres: 
Den Bosch
telefoonnummer: 
06 29 52 02 51
e-mailadres: 
janny.trouw@zlto.nl

Ronald Hand

functie: 
Projectmanagement Proeftuin Zwaagdijk
adres: 
Tolweg 13 1681 ND Zwaagdijk
Provincie: 
Noord-Holland
telefoonnummer: 
0228 56 31 64
e-mailadres: 
ronaldhand@proeftuinzwaagdijk.nl

Proeftuin Zwaagdijk is uitgegroeid tot één van de belangrijkste agrarische onderzoekscentra van Nederland. We richten ons op praktijkgericht onderzoek wat direct toepasbaar is voor de klant. Met eigen locaties in Noord-Holland en in het Westland en uitvoeringslocaties op 100 plaatsen door heel Nederland (van Limburg tot Groningen) heeft Proeftuin Zwaagdijk een landelijk netwerk. Ik ben projectmanager bij Proeftuin Zwaagdijk. Daarnaast organiseer ik onze kennisdagen, subsidie aanvragen en promotie. Ook ondersteun ik de directie met allerlei zaken.

Yvonne van der Ven-Hoorn

functie: 
manager LTO Seizoenarbeid
adres: 
Den Bosch
Provincie: 
Brabant

Nicole Krassenberg

functie: 
Projectassistent
adres: 
Postbus 62, 4100 AB Culemborg
telefoonnummer: 
0345-470717
e-mailadres: 
nkrassenberg@clm.nl

Sinds mei 2009 ben ik werkzaam bij CLM; na mijn hbo-studie tropische landbouwstreekontwikkeling en ruime projectmatige en secretariële werkervaring.Bij CLM voer ik een breed takenpakket uit, wat ik erg leuk vind. Dat omvat o.a. websitebeheer en -ontwikkeling, opzet en beheer van sociaal mediakanalen (met name Twitter, Facebook en Linkedin), vormgeving van communicatie (zoals banners, folders en nieuwsbrieven), redactie, lay-out, drukwerkbegeleiding, beheer van foto- en filmarchief, aanspreekpunt en tenslotte secretariële ondersteuning.

Harrie Vreman

functie: 
Secretaris LTO werkgroep Schaderegelingen
adres: 
Postbus 240 8000 AE Zwolle
Provincie: 
Overijssel
telefoonnummer: 
088-8886666

Ik ben secretaris van de LTO werkgroep Schaderegelingen. Deze werkgroep van LTO functionarissen onderhandelt met de leidingbeheerders over vergoedingen aan grondeigenaren/gebruikers bij de aanleg van nieuwe onder- en bovengrondse leidingen. De werkgroep is samengesteld uit landbouwkundigen, vastgoed- en ruimtelijke ordeningsdeskundigen. Alle landbouwregio’s zijn in deze werkgroep vertegenwoordigd.

Kees van Rooijen

functie: 
Beleidsadviseur Schaderegelingen LTO Nederland
adres: 
Postbus 240 8000 AE ZWOLLE
Provincie: 
Nederland
telefoonnummer: 
06 - 53 72 83 46
e-mailadres: 
kvrooijen@ltonoord.nl

Ik ben voorzitter van de LTO werkgroep Schaderegelingen. Deze werkgroep van LTO functionarissen onderhandelt met de leidingbeheerders over vergoedingen aan grondeigenaren/gebruikers bij de aanleg van nieuwe onder- en bovengrondse leidingen. De werkgroep is samengesteld uit landbouwkundigen, vastgoed- en ruimtelijke ordeningsdeskundigen. Alle landbouwregio’s zijn in deze werkgroep vertegenwoordigd. Herman van Ham is de bestuurlijke portefeuillehouder van LTO Nederland.

Gerard Meuffels

functie: 
Onderzoeker PPO-AGV
adres: 
Vredeweg 1c 5816 AJ Vredepeel
Provincie: 
Limburg / Brabant / Gelderland
telefoonnummer: 
0478-538240
e-mailadres: 
gerard.meuffels@wur.nl

Werkzaam als onderzoeker bij Praktijkonderzoek Plant en Omgeving op onderzoekslocatie Vredepeel. Aanspreekpunt voor onderzoek en teeltkennis van de industriegroenteteelten: erwten, bonen, schorseneren en peen op zand- en lössgrond.

Kennis van: bemesting, gewasbescherming en mechanisatie.

Marian Vlaswinkel

functie: 
Onderzoeker PPO-AGV
adres: 
Groeneweg 3 3273 LP Westmaas
Provincie: 
Zuid-Holland, Zeeland
telefoonnummer: 
0320-291213
e-mailadres: 
marian.vlaswinkel@wur.nl

Werkzaam als onderzoeker  bij Praktijk Onderzoek Plant en Omgeving op onderzoekslocatie Westmaas. Aanspreekpunt voor diverse vollegrondsgroenten, o.a. spruitkool, knolselderij, peen en andere koolgewassen.
Kennis van o.a.: gewasbescherming

Pagina's